Silivri Anaokulu
ALİBEY MAH. HASTANE CAD. NO 10 SİLİVRİ / İSTANBUL

VİZYON

Her yerde ve her zaman mutlu , sağlıklı, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilen, özgüveni yüksek, ailesi ve çevresiyle uyumlu bireyler yetiştirmektir. Okul öncesi eğitimin hedef ve amaçları doğrultusunda çocukların tüm gelişim alanlarını dikkate alarak, aileler ile işbirliği içerisinde bireysel farklılıklara saygı duyarak, yaparak ve yaşayarak yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim öğretim ortamı oluşturacak bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemiş, Milli Eğitim Temel amaçları doğrultusunda milli kültürüne ve demokrasinin değerlerine uygun olarak ,çocukların beden, zihin ve duygu gelişimlerini göz önünde bulundurarak, onların Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak, bireysel farklılıklarına saygı duyarak, mutlu, sevgi dolu, sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirerek onları, ilkokula ve hayata hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

09:00 14:00 sabah 12:00 17:00 öğle

yok